Staf

Actieve

STAF
null

Directeur en Lector Informatie, Technologie en Samenleving aan De Haagse Hogeschool, werkt aan het verkennen van nieuwe vormen van informatievoorziening voor zorg, welzijn en openbaar bestuur. Eerder werkte hij als informatieadviseur van de Tweede Kamer der Staten Generaal, stimuleerde als directeur van de Informatiewerkplaats digitale innovatie in Den Haag en was hij hoofd automatisering van één van de nationale omroepen. Hij is lid van het European Cultural Parliament en bestuurslid van enkele culturele instellingen en de Stichting Rechtszekerheid Digitaal.

Bert Mulder
Directeur en Lector

null

Senior onderzoekscoördinator meerjarige onderzoeksprogramma’s ‘Government of the Future’, inhoudelijk betrokken bij de ontwikkeling van ‘Maatschappelijke Informatievoorziening’. Hij is tevens actief als track director, lid programmacommissies en reviewer voor meerdere Internationale en Europese journals en conferenties. eerder werkte hij als adviseur bij het Ministerie van Algemene Zaken, de Publieke Omroep, Rijkswaterstaat, Gemeente Arnhem en Rotterdam.

Martijn Hartog
Senior onderzoekscoördinator

null

Senior projectmanager in multidisciplinaire en interfacultaire projecten: FAST@HOME, DeHA, Web Lectures, Senioren Inspireren, Activeren met ICT, Wijken Inspireren. Tevens verantwoordelijk voor de algehele secretariaatsvoering van het eSociety Instituut. Werkte eerder bij de opleidingen Industrieel Productontwerpen en Human Technologie, de Reinier de Graaf Groep en als locatiemanager bij de Stichting Kinderopvang Octopus.

Jolanda Kortekaas
Senior projectmanager

null

Promoveerde bij het lectoraat op information retrieval in Big Data en is hogeschooldocent bij de opleiding Bedrijfskundige Informatica.

Jeroen Vuurens
Docentonderzoeker

null

Onderzoeker e-onderwijs, hogeschool hoofddocent European Studies.

Paul Nixon
Docentonderzoeker

null

Gepromoveerde onderzoeker Robotica en Big Data en is teamleider bij de opleiding Technische Informatica aan de Haagse Hogeschool.

Tony Andrioli
Docentonderzoeker

Voormalig

MEDEWERKERS
null

Onderzoeker e-government. Docent Bestuurskunde en Overheidsmanagement bij de Faculteit Bestuur, Recht en Veiligheid.

Judith van den Bosch
Docentonderzoeker

null

Onderzoeker Open Linked Data en docent bij de Faculteit IT&Design, vestiging Zoetermeer, Dutch Innovation Factory. Eerder werkzaam bij Vanveen Informatica als adjunct-directeur en bij DCMR Milieudienst Rijnmond als ICT manager.

Nanny Jacobs
Docentonderzoeker

null

Gepromoveerde onderzoeker e-Health en hogeschooldocent bij de opleiding HBO ICT (Business & Management) aan De Haagse Hogeschool. Voorheen werkzaam als Assistent Professor Media, Communicatie & Organisatie aan de Universiteit Twente, sr. Economisch Adviseur bij OPTA, Research Associate bij het African Advanced Instituut for ICT (Meraka Instituut) in Zuid-Afrika, en als research assistant en promovendus bij Penn State University.

Annemijn van Gorp
Docentonderzoeker

null

Onderzoeker Big Data en Open Data, docent Information & Media Studies, voorheen werkzaam als promovendus Universiteit van Twente en als onderzoeker en adviseur bij Dilogic.

Guido Ongena
Docentonderzoeker

null

Projectmedewerker ‘data-analyse en -optimalisatie leefbaarheidscans en wijkprogramma’s’, onderzoeksprogramma Government of the Future, gemeente Den Haag.

Evie-Janne van Noorel
Studentassistent

null

Projectmedewerker ‘structurele ontsluiting en visualisatie subsidieregister, onderzoeksprogramma Government of the Future, Gemeente Den Haag.

Stephan Kleijn
Studentassistent

null

Docent InformatieDienstverlening en –Management en onderzoeker Open Data.

Klaas Jan Mollema
Docent

null

David beheert de website van het eSociety Instituut. Daarnaast studeert hij Communication and Multimedia Design aan de Haagse Hogeschool en is hij mede-oprichter van Pixels & Paper

David de Beun
Student

null

Projectleider en onderzoeker, betrokken bij de zorg-gerelateerde projecten van het e-Society Instituut. Afgestudeerd Industrieel Ontwerper aan de TU Delft, gepromoveerd op ontwerprichtlijnen voor e-Health toepassingen.

Priscilla Esser
Projectleider en onderzoeker

null

Docent / Projectleider / Open data Projectleider Hogeschool 2.0

Gyan Beekman
Docent en projectleider

null

Onderzoeker “Wijkmedia en de kwaliteit van leven”.

Meike de Jong
Onderzoeker

null

Projectmedewerker “Wijkmedia en de kwaliteit van leven”, studeerde Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de Haagse Hogeschool.

Jesse Kaihatu
Studentassistent

null

Else Rose Kuiper was projectleider van Wijken Inspireren en Activeren met ICT. Op 2 november 2011 is zij overleden. Wij zullen haar blijven herinneren als een sterke en inspirerende collega met een grote betrokkenheid bij haar werk.

Else Rose Kuijper
Projectleider

null

Projectleider / Wijken Inspireren / Transmurale Zorg / Projectleider Ik herinner mij weer

Frits Klaver
Projectleider

null

Projectleider serious gaming en onderwijsspecialist en -ontwikkelaar.

Loe Jaklofsky
Projectleider

null

Beheerder van de website van het eSociety Instituut, studeerde Communication and Multimedia Design aan De Haagse Hogeschool.

Jimmy Tan
Studentassistent

null

Projectmedewerker tijdens EU Links-Up project, Lifelong Learning Programme, studeerde Culturele en Maatschappelijke Vorming aan De Haagse Hogeschool.

Bram Lefeber
Studentassistent

null

Docent academie voor Sociale Professies / Activeren met ICT

Ties van der Meer
Docent

null

Docent academie voor Sociale Professies / Wijken inspireren / Activeren met ICT

Marianne Ardewijn
Docent

null

Docent academie voor Sociale Professies / Wijken inspireren

Jaswina Bihari
Docent

null

Docent academie voor Sociale Professies / Wijken inspireren / Activeren met ICT

Ad Henneveld
Docent

null
Nauman Chaudry
ICT Medewerker

null
Ali Jawad
ICT medewerker

null

Onderzoeker e-learning in het hoger onderwijs en hogeschooldocent International Public Management bij de Faculteit Bestuur, Recht en Veiligheid.

IJsbrand Hoetjes
Docentonderzoeker

null

Onderzoeker e-overheid en hogeschooldocent methoden en technieken bij de Faculteit Bestuur, Recht en Veiligheid.

Wim Ronner
Docentonderzoeker